pushbox

Commerciële vaardigheden

Kwamen in het verleden misschien de klanten vanzelf binnen, tegenwoordig is dat niet meer zo. Er is meer concurrentie en de klanten stellen hogere eisen. In deze training leer je hoe je nieuwe klanten kunt acquireren en hoe je met bestaande klanten een duurzame relatie opbouwt.
Elevator pitch

Elevator pitch

Een elevator pitch is een kort en krachtige uitleg van wie je bent en wat voor werk je doet. Leer in deze module van commerciële vaardigheden hoe een elevator pitch eruit moet en waarom en in welke situaties het belangrijk is dat je een goede elevator pitch doet.

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid is een van de belangrijkste commerciële vaardigheden. Van belang is om je in te leven in de klant zodat je de juiste wensen van een klant kunt achterhalen. Daarvoor is het belangrijk om de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en samen te vatten. In deze module commerciële vaardigheden leer je hoe je op een klantvriendelijke manier de wensen van jouw klant kan achterhalen.

Ontwikkelen van een productief netwerk

Ontwikkelen van een productief netwerk

Voor langdurige relaties is het belangrijk om een goed netwerk op te bouwen. In deze module van commerciële vaardigheden leer je wat de regels van het netwerken zijn en wat er bij komt kijken om een goed netwerk op te bouwen. Haal meer uit je bestaande klanten. In deze module commerciële vaardigheden leer je hoe je door jouw bestaande klanten goed te onderhouden, meer werk kunt genereren.

Een goed aanbod doen

Een goed aanbod doen

In deze module commerciële vaardigheden leer je op welke wijze je een goed aanbod kan doen en hoe je aannemelijk kan maken dat juist jij degene bent met wie de klant in zee moet gaan. Ook leer je hoe je om kunt gaan met tegenwerpingen van de klant.

Persoonlijke acquisitiestijl

Persoonlijke acquisitiestijl

Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid en karakter. Jouw persoonlijkheid is mede bepalend voor de manier waarop je acquireert. In deze module leer je bewust te worden van de manier van acquireren die het beste bij jouw persoonlijkheid past.

Relatiebeheer

Relatiebeheer

Haal meer uit je bestaande klanten. In deze module commerciële vaardigheden leer je hoe je door jouw bestaande klanten goed te onderhouden, meer werk kunt genereren.